Kvindecirkel

Et helligt rum for 10 kvinder i 10 måneder

Jeg har haft en lang dans med intuitionen og tvivlen.

Er det bare tilfældigt at vi mærker ting – og de så sker? Er det ‘bare’ noget vi forestiller os.

Men mit hjertes stemme har taget over, og jeg har overgivet mig mere og mere, for der sker så meget alignment og oplevelser der viser vejen.

For mig har intuitionen groet sammen  med selvfølelsen og (selv)værdigheden. Selvfølgelig er det sådan tænker jeg 

Det er herfra miraklerne og magien opstår! 

Vi manifesterer herfra på kærligste vis ~  det der skal tjene os og med på vores vej.

Og når vi gør det SAMMEN I kærlige fællesskaber rykker det virkelig. 

 

Det er derfor vigtige elementer i  Sacred Circle – kvindecirklerne 

Jeg har holdt rum for Sacred Circles siden 2018

 

Fordi jeg ikke kan lade være 😉 

.

Et åndehul for dit hjerte

Det hellige rum

I en Sacred Circle har vi fokus på at styrke vores FEMININE SKABERKRAFT, vores tillid til livets flow og skabe overflod af det vi ønsker at manifestere i vores liv.

Vi arbejder i synergi i en tryg cirkel af søstre.

Hvordan kan vi frigøre os fra vores programmerede mønstre,  som vi bærer med os.

Vi kan alle have nogle programmerede begrænsinger ifht. hvor megen glæde, kærlighed og lykke vi lukker ind. Eller hvad der sker i vores liv eller for os, når glæden, kærligheden og lyset strømmer ind.

Bliver det der?  Forsvinder det om lidt igen?

 

Mister vi det alligevel så vi hellere må holde det lidt nede så det ikke gør så ondt?

 

Rigtig mange af vores programmerede mønstre ( måske endda alle) sidder i vores nervesystem. Og gennem blide og enkle somatiske øvelser kan vi re-wire vores mønstre dels i kroppen og hjernen. Det kan blandt andet hjælpe os til bedre at kunne være sammen med andre mennesker, fordi vi er mere hjemme i vores eget system og ikke kommer til at tage ‘de andres’ energier for meget på os.

 

Jeg tror på  vi kan transformere alt, gennem en stærk intention, der åbner sig i vores hjerte og gennem støtte i et kærligt fællesskab, der tror på en. 

CIRKLENS ELEMENTER

𝄐 Shamanisme og naturens elementer                                    

𝄐 Kursus i Mirakler (læren om hvordan vi omdanner vores oplevelse af verden fra frygt til kærlighed)

𝄐 Eckhart Tolle

𝄐 Meditationer og visualiseringer

𝄐 Yin Yoga

𝄐 Somatic Breathwork

𝄐 Somatic re-wiring nervous system practice

𝄐  Mama Cacao’s healing

~ mm.

 

Praktisk info

Tid, sted og pris

Deltager på Cacao ceremoni

Fra mit hjerte tak for en helt vidunderlig dag i lørdags. Rummet i Ananda House har så kraftig kærligheds energi, at det føltes for mig som at "komme hjem". Min krop har kvitteret overraskende positivt af dagens Cacao Ceromoni, yogaen og meditationerne som du så smukt og kærligt guidede os igennem, fra mit hjerte tak. Cacaoen's helbredende effekt, mærkede jeg meget tydeligt igår søndag. Jeg havde ingen smerter, ingen udmattelse og helt klar i hovedet, det var så vild og jeg er så taknemmelig for alt det materiale du så kært har sendt mig, og jeg har fluks bestilt dette skønne produkt.

Charlotte Jakobsen

Sacred Circle

Travhed, pres, gamle mønstre og “tilværelsens ulidelige lethed” generelt kan få mig til at glemme dét, som jeg allerede ved, som er inde i mig, og som giver mig ro, fred og tryghed. Mayas Sacred Circle bringer mig tilbage på sporet måned efter måned, så jeg kan rejse mig... ikke alene... men i en spirituel kreds af stærke, modige og sårbare kvinder.

Det kan varmt anbefales, hvis du vil nede i kroppen og sjælen, og finde sandheden i dig

Fredda

Sacred Circle

Jeg har været med i Sacred Circles for 3. omgang nu - og hvilken gave! I Mayas cirkel kan jeg være mig, med alt hvad jeg er. Jeg kan være hudløs, sårbar og sorgfuld. Jeg kan lyse og stå i min power. Jeg skal ikke noget. Jeg flyder blot med i de processer der er når vi mødes. Maya har en særlig evne til at vise mig, med hendes egen tilstedeværelse, at der ikke er noget mål, at vejen bliver til mens vi går. Dét føles inderligt befriende for mig! Hun vækker min nysgerrighed og inspirerer til hvor jeg kan kigge hen når jeg kigger ud - dét er en smuk måde at sætte lys på min vej! Og ved du hvad, der er plads til dig uanset om du har erfaring med yoga eller ej - Maya guider os kærligt, også på denne vej. At samles som kvinder i en cirkel er powerfuldt - jeg kan varmt anbefale at gøre det under Maya vinger!

Malue

Om Maya

Mit navn er Maya Loumari, jeg er 49 år og bor i naturen i et skovhus ved Arresø. Jeg er holistisk psykoterapeut og arbejder med hjertets og nærværets healende kraft, bevidsthed, psyko-spirituel udvikling og shamanistisk healing.

Jeg har siden jeg var ung teenager, haft en nysgerrighed og forbindelse til det spirituelle og fordybet mig og praktiseret gammel visdom igennem mit liv.   Det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt.

 Jeg har de sidste mange år blandt andet integreret shamanistiske praksisser og elementer, til virkelig at transformere mine dybeste begrænsende overbevisninger – og sætte mig selv fri af sindet.

Det har åbnet for en dybere forbindelse til naturen, tillid til livets flow,  til dyb selvkærlighed, intuition og klarsyn.

Jeg ved at vi alle er det reneste potentiale og besidder en umådelig kraft, der når den vækkes bliver vores indre hjem