Ja, tak til mere LIVSKRAFT

Et forløb til dig der ønsker at kalde din livskraft frem og leve i overenstemmelse med den du er

𝗟 𝗜 𝗩 𝗦 𝗞 𝗥 𝗔 𝗙 𝗧 er en grundlæggende komponent 

i vores eksistens, som indeholder vores vitalitet, livsenergi (Prana) og lidenskab.

 

Alle har livskraften i sig, 

 

Og jeg ønsker at inspirere og guide dig til at få endnu mere adgang til den og leve derfra.

 

𝑵𝒂̊𝒓 𝒅𝒖 𝒆𝒓 𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒌𝒓𝒂𝒇𝒕

Er dine rødder lige så stærke som din krone er stor.

 

Er du i tillid til livets flow og universet

 

Har du dyb kontakt til kernen i dig og mærker værdigheden her fra.

 

Åbner du op for dine evner til at leve mere intuitivt fra dit hjerte og handle derefter.

 

Er din seksualkraft i balance og du manifesterer flow i dit liv herfra.

 

Og ja – så lever du i overenstemmelse med den du er, og det du er kommet her for at bidrage med

 

Din livskraft kalder på dig

Dit personlige forløb

De sidste mange år har jeg i min egen personlige udvikling arbejdet med at balancere min feminine kraft, fra at tidligere i livet være meget maskulint drevet og præsterende – til at danse mere med livets flow,  blidheden, følelserne, langsommeligheden, tilliden og letheden.

Når jeg er i balance med min livskraft, så den flyder igennem mig, er jeg sand mod mig selv, og lever i sandhed med den jeg er.

Hvordan kan vi frigøre os fra vores programmerede mønstre,  som vi bærer med os. Og som holder os fra at virkelig stå i vores livskraft og sandhed 

Vi kan alle have nogle programmerede begrænsinger ifht. hvor megen glæde, kærlighed og lykke vi lukker ind. Eller hvad der sker i vores liv eller for os, når glæden, kærligheden og lyset strømmer ind.

Bliver det der?  Forsvinder det om lidt igen?

Mister vi det alligevel så vi hellere må holde det lidt nede så det ikke gør så ondt?

Rigtig mange af vores programmerede mønstre ( måske endda alle) sidder i vores nervesystem. Og gennem blide og enkle somatiske øvelser kan vi re-wire vores mønstre dels i kroppen og hjernen. Det kan blandt andet hjælpe os til bedre at kunne være sammen med andre mennesker, fordi vi er mere hjemme i vores eget system og ikke kommer til at tage ‘de andres’ energier for meget på os.

Jeg tror på  vi kan transformere alt, gennem en stærk intention, der åbner sig i vores hjerte og med støtte i et dybdegående forløb.  

 Sjælens Mørke Nætter

Hvordan kommer vi igennem krise faser i livet.

De processer der vækker modløshed, magtesløshed og håbløshed. Sjælens Mørke nat kaldes de også, og de findes på mange planer – både på personlige plan og spirituelle og åndelige plan. 

Universet giver dig hvad du har brug for. Det ser måske ikke ud som du forventede – og du kan måske ikke ved første blik se mulighederne. Men du kan have tillid til at de viser sig. Nogen gange er det i blind tillid, vi skal gå.

Hvis vi orkestrerer vores liv ned til mindste detalje, efterlader vi ingen plads til magien, læring, overraskelser, nye eventyr og den visdom, vi får, når vi fejler.

Du kan måske ikke se hele puslespil lagt foran dig – men du kan lære at være i tillid til, at alt er som det skal være.

Når vi følge vores hjertes visdom og styrker vores intelligens i hjertet, får vi så meget næring med fra dets healende kvaliteter som: 

Venlighed

Tillid 

Hengivenhed

Overgivelse

Tro 

Kærlighed 

 

FORLØBETS ELEMENTER

𝄐 Hvordan åbner du op for dine evner til at leve mere intuitivt og fra dit hjerte - OG handle udfra din visdom

 

𝄐 Manifestations værktøjer.

Lær hvordan din vibration og dit nervesystem arbejder sammen, og er grundsten i din manifestationskraft                                       

𝄐 Få disciplineret dit sind og omskrevet din oplevelse af verden ~ fra frygt til kærlighed (med inspiration fra 'Kursus i Mirakler' / ACIM )

 

𝄐 Inspiration og guidance til at bryde dine destruktive og begrænsende vaner og mønstre, der står i vejen at din livskraft og sjæl kan træde helt frem i dig.

 

𝄐 Meditationer og Livskrafts - visualiseringer

𝄐 Chakra Balance guidance 

𝄐 Yin Yoga

𝄐 Somatic Breathwork

𝄐 Somatic re-wiring nervous system practice

𝄐  Mama Cacao’s healing

𝄐 Shamanisme og naturens elementer 

~ mm.

 

I det hele taget styrke din tillid til livet, kærligheden og universet - og til dig selv.  

…. og hvad jeg nu ellers mærker der skal 'hjem' til dig.

 

Praktisk info

Tid, sted og pris

ANDRE SIGER

❞ Jeg sidder med følelsen af, at jeg virkelig rakte ud til dig på det perfekte tidspunkt.
Og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Jeg værdsætter virkelig din autencitet

Da jeg kontaktede dig var det fordi jeg havde brug for værdig sparring på mit, ellers dejlige liv. Jeg arbejder selv som terapeut, og jeg havde brug for en der kunne stille mig spørgsmål, som jeg ikke allerede havde stillet mig selv.
Og jeg havde brug for en der samtidig forstod forskellen på sjælen og sindet. Jeg havde brug for at rykke længere ind i min bevidsthed, og blive mere bevidst om mit inderste liv. Det er det du kan.
Du er udover at være en rigtig dygtig psykoterapeut, også en meget dygtig "sjælevejleder" (ikke at ordet findes tror jeg, men det er sådan jeg har mærket det).
Jeg er ikke kommet til dig for at få løst problemer, men for at få "bygget ud". Det er stadig en proces, men det føles trygt at have dig på sidelinjen. ❝
Denise L. Fabricius

Om Maya

Mit navn er Maya Loumari, jeg er 49 år og bor i naturen i et skovhus ved Arresø. Jeg er holistisk psykoterapeut og arbejder med hjertets og nærværets healende kraft, bevidsthed, psyko-spirituel udvikling og shamanistisk healing.

Jeg har siden jeg var ung teenager, haft en nysgerrighed og forbindelse til det spirituelle og fordybet mig og praktiseret gammel visdom igennem mit liv.   Det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt.

 Jeg har de sidste mange år blandt andet integreret shamanistiske praksisser og elementer, til virkelig at transformere mine dybeste begrænsende overbevisninger – og sætte mig selv fri af sindet.

Det har åbnet for en dybere forbindelse til naturen, tillid til livets flow,  til dyb selvkærlighed, intuition og klarsyn.

Jeg ved at vi alle er det reneste potentiale og besidder en umådelig kraft, der når den vækkes bliver vores indre hjem