Mine samtaleforløb og forløb for grupper

Både online og ved fysisk møde

Vil du vide mere?

Nysgerrig på hvad du kunne have behov for , og som vil passe til dig og din livsproces lige nu? Send mig en mail med dine spørgsmål og dit tlf nr. Så ringer jeg dig op

Treat your mind and body with love

Mine næste events

Se en oversigt her i kalenderen, over mine næste åbne events 

Om mig

Mit navn er Maya Loumari, jeg er 49 år og arbejder med psykoterapi, spirituel udvikling, familieterapi,  hjertets og nærværets healende kraft og shamanistisk healing.

Jeg har siden jeg var ung teenager, haft en nysgerrighed og forbindelse til det spirituelle og fordybet mig og praktiseret gammel visdom igennem mit liv. 

Jeg bor i naturen i et skovhus ved Arresø. 

Jeg har siden jeg var ung teenager, haft en nysgerrighed og forbindelse til det spirituelle og fordybet mig og praktiseret gammel visdom igennem mit liv.   Det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt.

 Jeg har de sidste mange år blandt andet integreret shamanistiske praksisser og elementer, til virkelig at transformere mine dybeste begrænsende overbevisninger – og sætte mig selv fri af sindet.

Det har åbnet for en dybere forbindelse til naturen, tillid til livets flow,  til større selvkærlighed, intuition og klarsyn.