Motherheart

Et åndehul og sparring til dig som mor

MotherHeart – et transformationsforløb for mødre ~ fra bekymring til tillid.

 

Det er for dig der savner sparring, og en kærligere retning som mor, og som måske indimellem er usikker, eller i tvivl om det du gør er det rette.

Eller måske blevet for bekymret som mor til, at det er rart at være dig. 

Et forløb jeg selv ville have elsket at være på, da mine børn blev tweens og teenagere.

Hvor du kan åbne dig selv mere op til dit hjertes tillid, venlighed, nysgerrig og medfølelse.

Du vil få familieterapeutsk sparring og evt. terapi.

➤ Samt vejledning udfra de livserfaringer det har lært mig gennem de sidste 25 år som mor  

At være mor kan være noget af en følelsesmæssig rutsjetur.

Og jeg tænker ofte at mødre er hverdagens heltinder.

Du starter moderlivet med en lille ny sjæl i armene ~ uden manualen til hvordan vi gør og er. Og måske også uden noget særligt godt grundlag fra egen opvækst at læne dig ind i.

Du ved det er på lånt tid.

Du skal være der for dit elskede barn og på et tidspunkt skal du slippe igen. Ikke helt …men slippe kontrollen og opdragerrollen. Du opdager måske også på vejen, at der ikke er en rolle at være. Hele rejsen som mor handler om at blive dig selv – lige som du er og ikke er. 

 

Jeg har været familieterapeut for hundredevis af mødre de sidste mange år. Og holdt mange rum for mennesker i grupper.

Det er noget jeg holder meget af. At holde rum i ubetinget kærlighed og accept, hvor du kan øge din selvindsigt, højne din bevidsthed og udvikle dig.

Et frirum for dit moderhjerte

OM MOTHERHEART

Forløbet er på 6 sessioner af 1,5 time, som kan foregår online eller fyssk

Det er for dig der er motiveret til at skabe en forandring i dit moderliv. I relationen til dig selv som mor og mellem dig og dit barn.

Det er for dig der savner sparring, og en kærligere retning som mor, og som måske indimellem er usikker, eller i tvivl om det du gør er det rette. Eller måske blevet for bekymret som mor til at det er rart at være dig.

Det er for dig der ønsker at vække dit hjertes intelligens.

Og det er for dig der har barn/børn fra 8 år og opefter.

Vi vil blandt andet arbejde med at frigøre dig fra programmerede mønstre,  som du bærer med dig og som påvirker relationen til dit barn og andre relationer i familien. .

 

 

Rigtig mange af vores programmerede mønstre ( måske endda alle) sidder i vores nervesystem. Og gennem blide og enkle somatiske øvelser kan vi re-wire vores mønstre dels i kroppen og hjernen. Det kan blandt andet hjælpe os til bedre at kunne være sammen med andre mennesker, fordi vi er mere hjemme i vores eget system og ikke kommer til at tage ‘de andres’ energier for meget på os.

 

 

INDHOLD

MotherHeart forløbet er et ÅNDEHUL, hvor du som mor kan :

Få transformeret dine bekymringer til en større tillid

Skabe dybere indre ro

Få bedre balance i dine følelser

Blive mere klar over dine værdier og hvordan de smitter af på dit barn.

Styrke din selvkærlighed og selvfølelse   

Blive mere rummelig og empatisk

Forstå dit barn bedre og dine egne reaktioner

  Skelne dine dybeste begrænsende overbevisinger som mor, og frigøre dig fra dem.

Vække dit hjertes intelligens og blødgøre det gennem heartfulness øvelser og processer undervejs     

Alt sammen noget der vil smitte kraftfuldt og smukt af på dit store barn.

Praktisk info

Tid, sted og pris

Deltager på Cacao ceremoni

Fra mit hjerte tak for en helt vidunderlig dag i lørdags. Rummet i Ananda House har så kraftig kærligheds energi, at det føltes for mig som at "komme hjem". Min krop har kvitteret overraskende positivt af dagens Cacao Ceromoni, yogaen og meditationerne som du så smukt og kærligt guidede os igennem, fra mit hjerte tak. Cacaoen's helbredende effekt, mærkede jeg meget tydeligt igår søndag. Jeg havde ingen smerter, ingen udmattelse og helt klar i hovedet, det var så vild og jeg er så taknemmelig for alt det materiale du så kært har sendt mig, og jeg har fluks bestilt dette skønne produkt.

Charlotte Jakobsen

Sacred Circle

Travhed, pres, gamle mønstre og “tilværelsens ulidelige lethed” generelt kan få mig til at glemme dét, som jeg allerede ved, som er inde i mig, og som giver mig ro, fred og tryghed. Mayas Sacred Circle bringer mig tilbage på sporet måned efter måned, så jeg kan rejse mig... ikke alene... men i en spirituel kreds af stærke, modige og sårbare kvinder.

Det kan varmt anbefales, hvis du vil nede i kroppen og sjælen, og finde sandheden i dig

Fredda

Sacred Circle

Jeg har været med i Sacred Circles for 3. omgang nu - og hvilken gave! I Mayas cirkel kan jeg være mig, med alt hvad jeg er. Jeg kan være hudløs, sårbar og sorgfuld. Jeg kan lyse og stå i min power. Jeg skal ikke noget. Jeg flyder blot med i de processer der er når vi mødes. Maya har en særlig evne til at vise mig, med hendes egen tilstedeværelse, at der ikke er noget mål, at vejen bliver til mens vi går. Dét føles inderligt befriende for mig! Hun vækker min nysgerrighed og inspirerer til hvor jeg kan kigge hen når jeg kigger ud - dét er en smuk måde at sætte lys på min vej! Og ved du hvad, der er plads til dig uanset om du har erfaring med yoga eller ej - Maya guider os kærligt, også på denne vej. At samles som kvinder i en cirkel er powerfuldt - jeg kan varmt anbefale at gøre det under Maya vinger!

Malue

Om Maya

Jeg er psykoterapeut, familieterapeut og ungecoach. Jeg har stiftet og ledt virksomheden Hverdagens Helte mellem 2005-2021 og i de sidste 18 år arbejdet med familier og unge.

Jeg er forfatter til bøgerne Teenpower (2005) og Tweens (2010) og E-bogen ‘Styrk ansvarligheden hos din teenager’ m. fl.

Jeg er mor til mine 2 voksne børn – Anton på 25 år og Lucca på 21 år. Mine største inspirationer for min egen personlige udvikling.

Jeg både overlevede som teenagemor og levede igennem mange faser – både de smukke, unikke og dybe og også de sværere og tungere processer.

Ydermere er jeg indehaver af Ananda House – et yoga og kursussted der ligger i Gilleleje