Om Maya

Holistisk psykoterapeut, yoga- og meditationslærer og shamanistisk healing

Indre fred manifesterer det liv du længes efter

LIVSKRAFTEN

Min store passion er menneskers udvikling.

At være inspiration til, at du højner din bevidsthed, finder hjem til dig selv og opdager hvem du i sandhed er.

Jeg elsker kvaliteterne  i hjertets og nærværets healende kraft, og at være i fællesskab med mennesker i opdagelsen af hvem vi er og hvad vi kan sammen. 

 

Jeg er holistisk psykoterapeut og familieterapeut, meditations- og yogalærer og er medindehaver af yogatemplet Ananda House i Gilleleje.

 

Jeg faciliterer workshops, ceremonier, retreats, kvindecirkler og udviklingsforløb og holder også rum for 1:1 sessioner.

 

Jeg stiftede og ledte firmaet Hverdagens Helte i 2005 (indtil 2023) 

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med familier og unge, samt uddannet fagfolk der arbejder med tidens børn og unge i relationskompetence og ungecoaching.

Og så er jeg taknemmelig mor til to unge voksne smukke sjæle på 21 og 25 år. Som er mine største inspiratorer til at være hele autentiske mig.

Mit “3.barn” er mit kursus Teenpower, som er et dybdegående  selvværdskursus for unge.

Et kursus jeg har holdt 4 x om året siden 2006

De sidste mange år har jeg i min egen personlige udvikling integreret blandt andet shamanistiske praksisser og elementer, til virkelig at transformere mine dybeste begrænsende overbevisninger – og sætte mig selv fri af sindet.

Det har åbnet for en dyb forbindelse til naturen, tillid til livets flow,  til større selvkærlighed, intuition og klarsyn.

Jeg bor i et skovhus i et skønt naturparadis. Omfavnet af træer og dyrelivet.

Her er gravhøje fra vikingetiden, med udsigt over Arresø.

Her holder jeg også rum for mine Healende samtaler

–  et helt unikt sted at holde space for dybe, afstressende og kærlige rum sammen. 

Meditationer

"

Udtalelser

Deltager på Cacao ceremoni

Fra mit hjerte tak for en helt vidunderlig dag i lørdags. Rummet i Ananda House har så kraftig kærligheds energi, at det føltes for mig som at "komme hjem". Min krop har kvitteret overraskende positivt af dagens Cacao Ceromoni, yogaen og meditationerne som du så smukt og kærligt guidede os igennem, fra mit hjerte tak. Cacaoen's helbredende effekt, mærkede jeg meget tydeligt igår søndag. Jeg havde ingen smerter, ingen udmattelse og helt klar i hovedet, det var så vild og jeg er så taknemmelig for alt det materiale du så kært har sendt mig, og jeg har fluks bestilt dette skønne produkt.

Charlotte Jakobsen

Sacred Circle

Travhed, pres, gamle mønstre og “tilværelsens ulidelige lethed” generelt kan få mig til at glemme dét, som jeg allerede ved, som er inde i mig, og som giver mig ro, fred og tryghed. Mayas Sacred Circle bringer mig tilbage på sporet måned efter måned, så jeg kan rejse mig... ikke alene... men i en spirituel kreds af stærke, modige og sårbare kvinder.

Det kan varmt anbefales, hvis du vil nede i kroppen og sjælen, og finde sandheden i dig

Fredda

Sacred Circle

Jeg har været med i Sacred Circles for 3. omgang nu - og hvilken gave! I Mayas cirkel kan jeg være mig, med alt hvad jeg er. Jeg kan være hudløs, sårbar og sorgfuld. Jeg kan lyse og stå i min power. Jeg skal ikke noget. Jeg flyder blot med i de processer der er når vi mødes. Maya har en særlig evne til at vise mig, med hendes egen tilstedeværelse, at der ikke er noget mål, at vejen bliver til mens vi går. Dét føles inderligt befriende for mig! Hun vækker min nysgerrighed og inspirerer til hvor jeg kan kigge hen når jeg kigger ud - dét er en smuk måde at sætte lys på min vej! Og ved du hvad, der er plads til dig uanset om du har erfaring med yoga eller ej - Maya guider os kærligt, også på denne vej. At samles som kvinder i en cirkel er powerfuldt - jeg kan varmt anbefale at gøre det under Maya vinger!

Malue

Jeg tilbyder....